ALEGRIA DIGNA D' UN OSCAR

¿Vols fer una broma al teu millor amic? ¿O planejar una sorpresa a la teva parella? ¿O als teus pares pel seu aniversari? Els nostres actors tenen un pla, i també acceptem les teves propostes per fer la teva broma personalitzada🎭

actors actrius

LA TEVA IMAGINACIÓ AL PODER

 
actor teatro alegría

Aquí la imaginació és el poder, i podràs desenvolupar qualsevol idea boja que se’t passi pel cap, com per exemple el robatori d’anells en les noces dels teus millors amics, on Batman és l’oficiant, i Enigma amb l’excusa que està enamorat de la núvia va i us deixa anar a tots que a robat els anells, i que si el nuvi no demostra ser un home digne no permetrà les noces.

actor-alegría
actor teatro alegría
actor teatro alegría

O possiblement hi ha un fotògraf en la festa del teu aniversari que es dediqui a prendre el pèl a la gent.

O potser vols fer més divertit el sopar d’empresa de nadal, posant un cambrer que tingui aquest flow i bon rotllo que compartiu en les estones del cafè o l’esmorçar amb els altres companys.

També pots sorprendre la teva àvia, fan de la pel·lícula de l’últim mohicà, i fer que vingui Nathaniel a buscar-la a la perruqueria i alla, davant de totes les senyores declarar-li el seu amor incondicional.

Com veus les possibilitats són infinites, tu explica’ns en què estàs pensant i nosaltres ho farem realitat.

camarero actor teatro alegría
fotógrafo actor teatro alegría
actores alegría events
actor teatro alegría

També podem organitzar sessions grupals de teatre d’improvisació, aquí podràs aprendre les tècniques més bàsiques del teatre, a més de crear un espai lúdic, on tant tu com els teus acompanyants ho passareu genial creant les vostres pròpies petites històries improvisades. No és necessari tenir cap noció de teatre per a poder gaudir d’aquesta activitat, els nostres professionals són experts i adaptem les sessions a les vostres necessitats.

Sens dubte és una activitat diferent amb la qual podràs sorprendre a tothom.

teatro para grupos
performance actores alegría events

ALGUNS DELS SERVEIS MÉS COMUNS:

actor teatro alegría

Cambrers falsos, fotògrafs, convidats sorpresa, caps de feina fake o treballadors de pega, wedding planner de mentida…, inclús  bromes als nuvis en les seves noces, també de jutge de pau dinàmic.

Recorda que el límit és la teva imaginació.

Camarero-actor
×