MÉS ALEGRIA EN LES TEVES NOCES

Sí vull, mai dues paraules van ser tan importants, per això en els serveis que donem en casaments ens ho prenem molt seriosament en buscar donar-vos tranquil·litat en tots els detalls, perquè aquest dia sigui de 10 💒

noces animació
bodas animación actores alegría events

Les activitats que preparem per a ells són incomptables, som com un cargol, agafem tota la casa i ens la portem a sobre, així ells poden triar què fer en tot moment.

Donem servei d’animació per als més petits, ja que ells són un més del grup i igual d’importants, per això si vols marcar la diferència pensa-hi, les famílies t’ho agrairan, no t’imagines quant, així tots podran gaudir al 100 %.

bodas animación actores alegría events
bodas animación actores alegría events

En contractar aquest servei t’assegures l’entreteniment i la cura dels més petits en la cerimònia, ja que amb nosaltres els petits podran optar a una infinitat d’activitats que d’una altra manera no tindrien l’opció de fer aquest dia. A més de que no podem oblidar la cura de les instal·lacions del lloc de l’esdeveniment, perquè amb nosaltres no tan sols dónes un extra d’amor i cura als teus convidats, sinó també a l’entorn.

bodas animación actores alegría events
bodas animación globoflexia alegría events
actores alegría events

També fem activitats per als adults en casaments, tenim: actors infiltrats, musics, mags, risoterapeutes, etc.

Si necessites altres serveis com Fotògraf, Decoració, Dj, Wedding, etc, et podem ajudar, consulta’ns.

bodas animación alegría events
bodas animación actores alegría events

La vida és una caixa de bombons, mai saps la sorpresa que pots trobar

Forrest Gump
Forest Gump
Personatge - Ficció
×