NOSALTRES SOM ALEGRIA

Si estàs llegint això és que busques passar-ho genial i com deia Charles Chaplin un dia sense riure és un dia perdut, per això va néixer Alegría Events, per això, i perquè tu ho mereixes 💛

Nosaltres Alegria

¡VOLEM VEURE’T FELIÇ!

actores de alegría events
actores de alegría events
actores de alegría events

Aquest és el nostre propòsit, la teva alegria, per aquest motiu som una aposta segura per als teus esdeveniments, ja que la nostra tasca és vocacional, sabem el que oferim, perquè el gestor que t'atendrà també és artista i això es nota en el resultat final.

Som un equip amb moltes qualitats, a destacar l'afecte, l'experiència, l'originalitat, la cura amb els detalls i l'afany d'organitzar el vostre esdeveniment de la manera més personalitzada possible.

PROFESSIONALITAT QUALIFICADA

Els nostres professionals són titulats en més d'una disciplina i compten amb més de 15 anys d'experiència, entre ells comptem amb ...

Risoterapeutes

Actors

Animadors

Mags

Monitors

Músics

Cuentacontes

Face/Body paiting

ALEGRIA A LA CARTA

Els nostres esdeveniments són personalitzats
però ho sentim molt, només de 0 a 99 anys

Si vols més animació més enllà de festes d’aniversari, també tenim preparades dinàmiques grupals, jocs, pintacares i tattos, i moltes més coses per a esdeveniments com festes temàtiques de (halloween, nadal, etc), Discos Animades, Concursos, Presentacions, Gincanes, i no tan sols per als menuts, també en esdeveniments per a adults, comiats de solter/a i altres festes.

Donem servei a particulars, entitats i empreses, contacta amb nosaltres i el nostre equip t’atendrà el més aviat possible.

 

actores de alegría events
actores de alegría events
actores de alegría events

un dia sense riure és un dia perdut

Charles Chaplin
Charles Chaplin
Actor - Humorista
×