RISOTERÀPIA PER A EMPRESES

El riure contribueix a augmentar l’optimisme entre els empleats. Per això, si vols incrementar el rendiment del personal de la teva empresa, aplica la risoteràpia en el teu treball👨🏻‍💻

risoteràpia empreses

¿PER QUÈ RISOTERÀPIA PER A EMPRESES?

¿Vols que a la teva empresa hi hagi millor ambient laboral?, ¿Benestar per tothom, més cohesió de grup i creixement de la productivitat?

 

Diversos estudis Internacionals revelen que les persones que riuen en el seu Entorn Laboral són menys propenses a emmalaltir-se, patir estrès i posseeixen una millor qualitat de vida. A més, el riure contribueix a augmentar l’optimisme entre els empleats. Per això, si vols incrementar el rendiment del personal de la teva empresa, aplica la risoteràpia en el teu treball.

A continuació, destaquem alguns beneficis d’aquesta tècnica;

risoterapia empresas grupo
MILLORA LA PRODUCTIVITAT

Un Empleat que és feliç i que té bona Relació habitualment amb els seus Companys d’oficina, té major disposició per dur a terme les seves tasques, la qual cosa repercuteix en l’obtenció de Resultats de Qualitat i Eficaços. A més, incrementa la productivitat general.

MILLORA LA SALUT

Somriure en la teva Ocupació sovint contribueix a la creació d’un entorn de treball saludable, i augmenta el benestar i el rendiment dels membres de l’Equip en el seu entorn. Diversos estudis científics han comprovat que ajuda a eliminar les tensions musculars.

INCREMENTA L’  ESTAT D’ ÀNIM

El riure és útil per canviar la manera d’enfocar algunes situacions difícils. En altres paraules, riure ajuda a veure les coses des d’una òptica optimista i facilita la recerca de Solucions.

REDUEX L’  ESTRÈS

Segons indiquen els experts de la Society for Humor Studies, riure 100 vegades equival a una rutina d’exercicis de 10 minuts. Això implicaria que el riure ajuda a cremar calories pel moviment dels músculs del cos que genera. 

Així mateix, disminueix la producció d’hormones en l’organisme com el cortisol que causa l’estrès.

risoterapia empresas
risoterapia empresas
MILLORA LES  RELACIONS INTERPERSONALS

Els entorns on preval el bon humor, faciliten la creació d’ambients més familiars i amigables, a més aporten al desenvolupament d’una comunicació més fluida i efectiva a l’interior de les organitzacions.

ELIMINA LA POR

Els qui riuen constantment són més proactius i tenen menys reticència a establir relacions amb els seus Companys i Superiors. Saben com enfrontar-se a situacions problemàtiques amb una actitud positiva i respectuosa.

RESUMINT ELS BENEFICIS PER EMPRESA I TREBALLADOR:

EL TREBALLADOR

Se sent més motivat, més feliç, es troba millor amb ell mateix i amb els altres, és capaç de superar els seus problemes. És capaç de millorar en les seves actituds, capacitats, autoestima etc. A més, s’allibera de tensions i evita l’estrès laboral. Es poden observar beneficis emocionals, físics, i psicològics.

L’ EMPRESA

Aconsegueix un millor clima laboral i una major productivitat en l’empresa, perquè els treballadors se senten millor amb ells mateixos i amb els altres el que fa que el seu rendiment sigui major. A més, es millora en l’obtenció dels objectius de l’empresa.

risoterapia empresas oficina

La pau comença amb un somriure

Madre Teresa de Calcuta
Mare Teresa de Calcuta
Religiosa - Premi Novell de la pau
×