POSA RISOTERÀPIA A LA TEVA VIDA

Un taller de Risoteràpia té múltiples beneficis, i es poden realitzar sessions per totes les edats, adults, infants, o la família al complet 🤣

Risoteràpia

PER APRENDRE UNA MICA MÉS SOBRE LA RISOTERÀPIA

risoterapia en grupo

La Risoteràpia és una tècnica utilitzada per Risoterapeutes i Psicoterapeutes perquè el nostre cos obtingui els beneficis derivats del riure, per tal d’ajudar a les persones a sentir-se millor, altres per superar malalties o situacions complexes. Es recomana fer-la en grup a causa del poder de contagi del riure.

L’acció de riure produeix serotonina, una hormona que funciona com un analgèsic natural, és per això que estar de bon humor és favorable en els processos de recuperació i ens ajuda a disminuir el dolor.

El cervell davant una bona riallada també segrega dopamina, el que millora notablement el nostre Estat d’ànim, fent-nos sentir més positius, a més de generar adrenalina que ens aporta més energia.

Davant d’una teràpia que fomenta el riure resulta difícil conservar els pensaments negatius, per això riu i aconseguiràs espantar les idees que et generen malestar.

 

risoterapia para mayores
risoterapia

La risoteràpia és una gran eina per ajudar-te a superar la timidesa i a crear vincles amb el teu entorn, facilitant la comunicació a les trobades familiars.

Millora la respiració, els músculs del nostre abdomen es fan forts, s’activa el trànsit intestinal i millora notablement la salut del nostre Cor.

ALGUNS BENEFICIS RESUMITS:

risoterapia para todas

ALGUNS BENEFICIS D’UNA SESSIÓ:

risoterapia

APLICACIONS A LA SALUT

La risoteràpia es recomana per a pacients amb malalties com el càncer, tractaments de recuperació d’algunes malalties, depressions de lleus a greus entre d’altres, per alleujar o fer més suportable el moment

És una Teràpia Alternativa que pots combinar amb qualsevol altre tractament per això anima’t a experimentar-la, són tot Beneficis.

¿Què més necessites per adonar-te’n? ¡Animat!, millora la teva Alegria i la teva Salut.

Els éssers humans no deixen de jugar perquè envelleixen, envelleixen perquè deixen de jugar

Oliver Wendell Holmes
Oliver Wendell Holmes
Médic - Escriptor
×